dijous, 3 de desembre de 2009

Carta

Ara que ha passat un temps i he tingut mes calma , he re-llegit la vostre carta sobre la situació de la vostre docència que , pel que s'interpreta al fer-ho, es un desastre. He intentat que la vostre "docència" estigui separada de la pressió assistencial però pel que veig no me'n he sortit. Crec que sou prou grans per entendre que heu criticat , amb tot el dret del mon, el aspecte mes important de la vostre activitat actual com es aprendre, i els termes que heu utilitzat som molt durs per lo categòrics en que els heu utilitzat.
Com que penso que els paràgrafs mes importants del butlletí oficial del estat que parla de la reglamentació de la vostre especialitat i que afecta als MEF del 2007 fins ara son:

1.- La formación de adultos está basada en las motivaciones intrínsecas del educando por lo que es necesario guiar su autoaprendizaje y apoyar sus iniciativas

2.- Para alcanzar los objetivos deseables en el área de las actitudes es imprescindible que los responsables de la unidad docente sean el patrón de conducta a imitar, que demuestren que esperan del residente y que están decididos a valorarla.

Crec que he de donar exemple i deixar la Tutoria quan tot estigui mes tranquil i sàpiga que no us afectara negativament en el vostre aprenentatge.

Salut