dimecres, 2 de desembre del 2009

Cursos AO

Darrerament he estat preguntat sobre els cursos AO.
La idiosincràsia, fins ara, era la següent: els cursos no deixaven de ser un "premi" als Serveis de COT que utilitzen els productes Synthes. Darrerament, però, això està canviant. Hi ha cursos Synthes sense implicar la AO i segurament els cursos AO no estaran tant lligats a Synthes. Aquesta associació ha estat clàssicament motiu de crítica i rebuig per part de molts col·legues traumatòlegs.
Després d'aquesta introducció, la meva recomanació és la següent: els cursos estan anunciats a la pàgina http://www.aofoundation.org/. Allà, a la columna de la dreta, trobeu AO Courses, on directament s'anuncien els cursos més propers en el temps. Per mirar-los tots, cal anar-hi a "Search for more courses". Hi son tots, per any, especialitat, localització.
Un cop triat el curs, he vist que ara es pot sol·licitar informació directament a info.es@synthes.com Això és relativament nou. Allà mostreu el vostre interés en assistir al curs. L'altra possibilitat és posar-se en contacte amb Altimiras.Alicia@synthes.com (la comercial).
Espero que la info us hagi estat útil.
Personalment crec que els cursos AO paguen la pena, tant els bàsics per a R petits com els avançats per a R grans i adjunts.

1 comentari:

anita ha dit...

Hola!!!
Gracias por la información.
Soy una de las personas que te escribió.
Quiero que sepáis que antes de preguntarte esribí a la dirección info.es@synthes.com pero todavía no he obtenido respuesta (y ya hace un mes aproximadamente).
Muchas gracias, pedrote.

Besines.