dissabte, 31 de maig del 2008

Arribada dels R petits

Salutacions.
Ja tenim a qui als nous "resis" . L'arribada d'en Xavi i la Patrícia han fet gran de cop a l'Anna i la Vanessa. Amb ells ha arribat una resolucio del BOE per la qual es regula la relacio laboral del MEF. Sorpren l'aparicio de aquesta llei quan els coneixements en les diferents disciplines mèdiques son cada cop mes extensos i es fa necessari mes temps per arribar a ser expert en una matèria. Jo us aconsello que llegiu el decret perque en pugueu fer la interpretacio personal que sigui necessaria. Penseu que lo mes important per vosaltres en la experiencia i l'ensenyament que pugueu recollir del moment actual. Lo mes habitual es que "els grans" fem sempre referencia a la residencia que hem passat i per aixo que ens dieu grans.
Li he fet arribar a la Nuria, demaneu-li , si us plau que us en faci una cópia.


JHB

Michael A. Baskies, .... Joseph D. Zuckerman

J Bone Joint Surg Am. 2008;90:924-927....80h. setmanals als USA!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Sed bienvenidos, Xavier y Patricia. Aprovechad este corto espacio de tiempo que es la residencia. Mis recomendaciones son: estudiar y preguntar. La residencia se la construye uno mismo. Creo sinceramente que nuestro servicio puede ayudaros en esa construcción. Recibid un cordial saludo.

anita ha dit...

Cuando yo entré (momento abueliqui) mis R5 eran Albert y Álex y los veía lejanos. El tiempo pasa, y demasiado rápido. Yo no quiero hacerme mayoorrrrrrr.

Momento pelota: muchísimas gracias a los tutores, de corazón. Nunca me cansaré de reconocer vuestro trabajo todos los dias si es necesario. GRACIAS, GRACIAS, GRACIAS.

P.D: Pedro, ¿yo operaré?

Tutordecot ha dit...

El Pedro te molta raó amb el comentari. La residència se la fa cada un a la seva mida. L'important és saber què voleu. Voleu aprendre? Voleu fer bé les coses el dia de demà? Hi ha moltes opcions i teniu traumatòlegs de totes menes al servei. Agafeu el bó de cadascun i aprofiteu també el dolent de tots per saber còm s'han de fer les coses i còm no les heu de fer mai. Jutgeu vosaltres mateixos els qui teniu al voltant i no us deixeu anar pel que comentin els del voltant. Estudieu molt!!! i Pregunteu MES!!!!. No patiu per fer preguntes que creieu que consideraran tontes perque es té assumit que no en sabeu un borrall. Acabeu d'entrar i, com tots al començament, no veniu apresos. Abans de cagar-la, pregunteu!!!.
PD: Anita, igual com escrius Albert i no Alberto, Àlex porta l'accent obert carinyu. Y me llamo Josep Lluis!!! jeje