divendres, 4 de gener del 2008

Sessions dels dijous

Les sessions clíniques de servei que fem els dijous poden ser una part important de la formació tant vostre com nostre. A tal fi hem pensat que es el lloc on han de tenir cabuda els següents temes.

1.-Actualitzacions de la patologia prevalent segons les unitats (maluc, genoll, esquena, ma...)
2.-Les presentacions prèvies als cursos i congressos
3.-Actualitzacions en diagnòstic per la imatge (Radiologia, RM, i d'altres tècniques de imatge)
4.-Id. dels processos reumàtics. Eines diagnòstiques. Osteoporosi...
5.-Id. d'analgèsia i tractament del dolor.
6.-Id. dels processos neuromusculars
7.-Innovacions. Noves tècniques o tecnologies (materials, eines...)
8.-Casos clínics complexes
9.-Sessions Bibliogràfiques.

1 comentari:

inspectorclousseau ha dit...

Per fi, després d'anys de desorganització i preparació de sessions a l'últim moment després que "algú" ens demanés-exigís de fer una presentació pel dia següent, algú altre es preocupa per posar una mica d'ordre a les sessions dels dijous!.
Felicitats pel Blog companys.
Trobo que, més que un foro per la gent del propi Taulí, s'hauria d'aconseguir exportar-lo i rebre els comentaris de gent d'altres serveis. A altres llocs també es treballa bé, inclús es fan algunes coses interessants i millor que aquí (aunque os parezca mentira so-creidos). Per la formació dels residents és interessant compartir impressions amb gent d'altres hospitals i aprofito per introduir un nou concepte a aquest servei: les rotacions externes. Potser fins ara no es podia per problema de nombre de resistents (vull dir...residents), però d'aqui uns tres anys (en principi i sempre que no passi res de dolent) es podria plantejar. Ahí os lo dejo caer.