dilluns, 6 de desembre del 2010

Ortopèdia infantil

Hola a tots!
El Dr.Garcia Fontecha té una pàgina amb un resum de les principals patologies que es veuen a una consulta de COT pediàtrica.
www.traumatologiainfantil.com

A més a més el Dr.Soldado s'ha ofert a donar-nos una sessió sobre "el codo infantil y su ---- madre" també conegut com les fractures supracondílies d'húmer dels nens.

El proper dia que vingui a l'hospital deixaré a l'escritori de la sala de sessions un llibre d'ortopèdia infantil en pdf per si algun fan dels nens (va per tu Patty) vol donar-hi un cop d'ull.

Apa ja us he donat feina!!!
Fins aviat
Anna

PD: he rebut informació sobre 2 cursos interessants que es faran els primers mesos de l'any que ve, un és de lesions de la mà en l'àmbit laboral a Santander i l'altre un AO de pelvis a Girona, intentaré informar-me sobre els 2 i ja us diré coses. Aprofito per recordar a tots els residents que per tal que no hi hagi caos amb els cursos, seria bo que avisessiu dels que surten i dels que us voleu apuntar, ja que els últims mesos això de coordinar els cursos entre tots i parlar-ne conjuntament s'ha passat una mica pel forro.